Start bouw appartementen Nieuweyk te Werkhoven

Met het leggen van de eerste steen, is door Wethouder Rob Zakee (Gemeente Bunnik) en de heer Ed de Groot (Bestuurder Lekstedewonen) de bouw van de appartementen in het centrum van Werkhoven officieel van start gegaan. De 12 appartementen in het plan Nieuweyk zijn door Kalliste Woningbouwontwikkeling (Naarden) ontwikkeld en zullen door Lekstedewonen verhuurd worden aan senioren en starters.

Tijdens de ontwikkeling van het appartementengebouw heeft Kalliste de strategische samenwerking tussen de gemeente Bunnik en de corporatie Lekstedewonen (Vianen) geïnitieerd. Met de aankoop van de appartementen is door Lekstedewonen uitvoering gegeven aan de door haar gewenste uitbreiding van haar portefeuille in de gemeente Bunnik.

De feestelijke start bouw is de tweede in het project Nieuweyk. In oktober jl. is de bouw gestart van de eerste fase van de grondgebonden woningen in het plan. Het project nabij de historische dorpskern van Werkhoven, in de directe omgeving van Houten en Utrecht, bestaat uit 14 koopwoningen, waarvan er 13 zijn verkocht, en 12 huurappartementen. De appartementen en woningen worden gerealiseerd door Aannemersbedrijf J van Daalen. 



Reacties


Laatste nieuws