Abonnement-aanbieding: iPad Mini cadeau bij Building Business

Net als 19.000 vakgenoten dagelijks op de hoogte gehouden worden van nieuws uit de wereld van bouw, vastgoed en volkshuisvesting? Toegang tot alle analyses, achtergronden en interviews die Building Business dagelijks biedt?

Wie in de maand november een tweejarig abonnement neemt op Building Business, krijgt een iPad Mini met wifi en 16GB cadeau!

Maakt u gebruik van deze unieke aanbieding voor een tweejarig abonnement, dan betaalt u 590 euro excl. BTW én krijgt u een iPad Mini ter waarde van 290 euro!

Bestellen abonnement

Profiteren van deze aanbieding? Stuur voor een tweejarig abonnement mét Ipad mini de actiecode Ipadmini2jaar naar info@buildingbusiness.nl en krijg vandaag al toegang tot al onze diensten. 

De iPad Mini wordt naar u opgestuurd zodra de factuur van het abonnement is voldaan. Graag het afleveradres vermelden in uw email. 

U kunt ook gewoon een jaarabonnement op Building Business afsluiten, zonder iPad Mini. Voor 295 euro excl BTW krijgt u een jaar lang iedere dag Building Business in de inbox. Stuur een email naar info@buildingbusiness.nl met als onderwerp BB1jaar.



Reacties


Laatste nieuws