Bekijk nu makkelijk wat we over uw persoon, bedrijf of project hebben geschreven

Voor de abonnees van Vastgoedjournaal hebben we een unieke kosteloze dienst in het leven geroepen. Zij kunnen nu hun eigen nieuwspagina creëren. Ga op de VJ-website naar de rubriek ‘Mijn VJ’ en stel uw eigen nieuws samen. Deze rubriek treft u aan bovenaan de website in de grijze balk. Zo kunt u heel gemakkelijk bijhouden wat er over u of uw bedrijf geschreven wordt.

Hoe doet u dit?
Op de pagina van Mijn VJ staat een zoekveld waar u trefwoorden kunt invoeren. U voert daar bijvoorbeeld uw eigen 'bedrijfsnaam' in of een onderwerp als 'Amsterdam' en uw gehele pagina verandert dan mooi opgemaakt met foto's en al in een professioneel ogende webpagina die geheel in het teken staat van de door u gewenste informatie. 

Waarom? 
Waarom doen we dit? Omdat wij van Vastgoedjournaal vinden dat we constant op zoek moeten blijven gaan naar meer en betere diensten voor onze abonnees. Daar blijft het niet bij. In de komende tijd kunt u rekenen op andere nuttige diensten die wij in voorbereiding hebben. 

Tip:
Voordat u gebruik kunt maken van deze nieuwe dienst, dient u eerst in te loggen op de VJ-site met de inlogcode die u eerder van ons heeft ontvangen. 

GA VIA DEZE LINK NAAR DE WEBSITE OM DIRECT UW EIGEN NIEUWS SAMEN TE STELLEN

Met vriendelijke groet,

De redactie



Reacties


Laatste nieuws