Dura Vermeer vergemakkelijkt keuzeproces van huizenkopers

Kopers van nieuwbouwwoningen kunnen voortaan door Dura Vermeer geholpen worden bij het vergemakkelijken van hun keuzeproces bij de aanschaf van sanitair, de keuze van opties of het maken van een woonindeling. Het betreft zowel woningen die Dura Vermeer op eigen risico ontwikkelt en bouwt volgens haar eigen ontwikkelde bouwconcept PCS, als ook voor woningen die het bouwconcern bouwt voor corporaties, gemeenten en beleggers.

Met de lancering van woonmagazine ‘Thuis’, de opening van een landelijke showroom in Haarlem en de inrichting van modelwoningen met diverse woonpakketten, wil het bedrijf hulp bieden bij het creëren van een ’huis wat voelt als een thuis’. Dick Boelen, landelijk manager PCS-woningen: “’Wij willen hiermee nog beter inspelen op de individuele wensen van de kopers van onze woningen.”

Woonstijlen
Speciaal voor alle woningbouwprojecten heeft Dura Vermeer vier woonstijlen ontwikkeld, elk met een eigen sfeer en uitstraling, die het de woonconsument gemakkelijker moeten maken: sereen, robuust, speels en design. De woonstijlen vormen de basis voor de afwerking van alle woningen die Dura Vermeer oplevert en bieden duidelijke kaders in de keuzemogelijkheden van bijvoorbeeld keukens, sanitair, deuren en tegels. Dit scheelt de koper tijd en energie en hij kan makkelijker keuzes maken op basis van zijn beschikbare budget. De stijlen worden gepresenteerd in het magazine ‘Thuis’. Naast de vier woonstijlen staan er in het magazine ideeën, tips en bijpassende producten voor de eindconsument.

De huizenkoper en zijn individuele wensen staan tegenwoordig centraal bij de koop van een huis. De koper wil zijn stempel drukken op zijn huis zodat het er net iets anders uitziet dan bij de buren. De vier woonstijlen bieden hulp bij het creëren van een huis wat voelt als een thuis.

Showroom
De afwerkingspakketten zijn te zien in speciaal ingerichte modelwoningen in Rijswijk. Daarnaast is de nieuwe landelijke showroom geopend aan de Surinameweg 17 in Haarlem waarin de woonstijlen en afwerkingspakketten te zien zijn. Deskundige adviseurs staan kopers terzijde met het helpen maken van hun keuzes.

Een bijdrage van Dura Vermeer.



Reacties


Laatste nieuws