Administratief Medewerker (40 uur) bij Vastgoedjournaal.nl

Wie zoeken wij?
Voor deze functie heb je minstens een HAVO/MBO-diploma nodig. Of een diploma van een daaraan gelijkwaardige opleiding. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ons bedrijf is gevestigd in Zandvoort aan Zee. Het betreft een interne functie, onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woonachtig is in omgeving Zandvoort / Haarlem.

Je bent accuraat en zo nu en dan flink stressbestendig. Je kunt goed in teamverband werken. Een goede typevaardigheid is bijzonder welkom. Wij bieden je een leuke baan in een hecht team binnen een groeiend bedrijf. Het betreft een baan voor 5 dagen (= 40 uur) per week op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Het werk
Na een inwerkperiode onderhoud je samen met je collega’s de abonneebestanden van vele verschillende online vakbladen. De werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het invoeren van nieuwe abonnementen, verwerken van mutaties, beantwoorden van telefoon en e-mail en het uitbreiden van het bereik van de dagelijkse nieuwsbrief. Abonnees die bellen met de meest uiteenlopende vragen sta je op correcte wijze te woord.

Wat bieden wij?
1. interessante functie
2. gezond en groeiend bedrijf
3. prettige werksfeer
4. een marktconform salaris dat past bij de werkervaring en leeftijd

Is je belangstelling gewekt?

E-mail je sollicitatie – met c.v. – naar Vastgoedjournaal.nl t.a.v. John Kerkhoven,
email: john@vastgoedjournaal.nl



Reacties


Laatste nieuws