Van Wijnen tekent vijf contracten op 2e beursdag

PROVADA - Van Wijnen tekende vandaag, op de tweede dag van de vastgoedbeurs Provada vijf contracten voor bouwprojecten in Nederland. Met de formele pennenstreken met opdrachtgevers en samenwerkingspartners staat voor Van Wijnen het licht op groen om met mooie ontwikkel-, bouw- en onderhoudsprojecten van start te gaan. 

Een overzicht van de vandaag getekende overeenkomsten:

 

-In opdracht van Woonkracht10 is Van Wijnen Dordrecht B.V. gestart met onderhoudswerkzaamheden aan 153 woningen in Zwijndrecht. Van Wijnen zal de woningen aan de Laan van Meerdervoort, de Jacob Catsstraat en P.C. Hooftstraat tevens energetisch verbeteren. Nog deze maand start Van Wijnen met de uitvoering van het project. In januari 2016 rondt het bedrijf de werkzaamheden af.

-In opdracht van projectontwikkelaar Synchroon start Van Wijnen Haarlemmermeer B.V. in augustus 2015 met de bouw van 58 woningen en 1.500 vierkante meter commerciële ruimte aan de Bert Haanstrakade op IJBurg, Amsterdam. Van Wijnen levert het project in oktober 2016 op.

-Van Wijnen Sittard B.V. is ketenpartner voor ZOwonen in het gebied ‘Mijn Zuid’, ontwikkeld door woningcorporatie ZOwonen, de gemeente Sittard-Geleen en de provincie Limburg. Van Wijnen zal zich hier de komende tijd als ketenpartner gaan bezig houden met sloop, renovatie en nieuwbouw om de wijk een nieuwe impuls te geven.

-In Gouda verrijst het komende jaar een woontoren met 39 appartementen, de Leo Vromantoren. Van Wijnen Stolwijk B.V. voert de bouw uit in opdracht van Woonpartners Midden-Holland. De start van het nieuwbouwproject is in september 2015. Een jaar later levert Van Wijnen de appartementen op.

-Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. verkoopt en realiseert 284 wooneenheden voor jongerenhuisvesting aan de Zonnelaan in Groningen. Dit gebeurt in opdracht van Bouwfonds Investment Management. De bouwwerkzaamheden starten op 1 juli 2015. Dit project is het eerste nieuwbouwproject in Groningen dat wordt aangepast aan de aardbevingsrisico’s.



Reacties


Laatste nieuws