Opening Centrumplan Waddinxveen

Op 20 november 2014 is het dan zo ver. Dan zal de feestelijke opening plaatvinden van het nieuwe centrumplan van Waddinxveen. Ruim 60 winkels met een gezamenlijke oppervlakte van circa 20.000 m2 openen dan de deuren. Voor de bewoners van de 260 woningen en het winkelend publiek is er een ruime en lichte parkeerplaats beschikbaar voor het stallen van 1.200 auto's.

Na een voorbereiding van jaren is op 4 februari 2013 de eerste paal geslagen. Na 22 maanden hard werken door bouwcombinatie Hurks Slokker wordt het nieuwe centrum feestelijk geopend.

In opdracht van ASR Vastgoed Ontwikkeling heeft BOAG tijdens diverse fases werkzaamheden uitgevoerd. Zo heeft BOAG tijdens de voorbereidingsfase voor het totale plan de bouwkostenramingen gemaakt en is er met de aannemers onderhandeld over het prijsniveau en eventuele optimalisaties. In de contactfase heeft BOAG contractdocumenten opgesteld en gecontroleerd. Tijdens de uitvoeringsfase heeft BOAG namens ASR Vastgoed Ontwikkeling voor het totale plan inclusief de infrastructuur de directievoering en het toezicht verzorgd. 



Reacties


Laatste nieuws