Verwey Vastgoed genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemingsprijs

De innovatieve vastgoedmanager Verwey Vastgoed is één van de drie genomineerden voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2014. Op 24 november wordt bekend wie deze prijs wint. De Rotterdamse Ondernemingsprijs wordt dit jaar voor de 30e keer uitgereikt.

Eric Verwey van Verwey Vastgoed: “Wij ervaren de nominatie als een bekroning van 15 jaar gezonde groei en het voeren van een heldere visie. Het prestige van de nominatie voor de Rotterdamse Ondernemersprijs is voor ons dan ook groot. We zien de nominatie als een gezamenlijke prestatie van onze medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers”.

Verwey Vastgoed is daarmee de enige vastgoedpartij die de strijd aangaat met de andere twee genomineerden, Funk-e en de Nederlandse Energie Maatschappij. De komende weken proberen de genomineerden de stem van de vakjury en die van het grote publiek voor zich te winnen. De winnaar van de 30ste Rotterdamse Ondernemersprijs wordt bekendgemaakt op maandag 24 november tijdens de prijsuitreiking in Beurs-WTC in Rotterdam.

Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs zet succesvol ondernemerschap in de regio in de schijnwerpers met de jaarlijkse competitie om de Rotterdamse Ondernemersprijs. Dit jaar staat de prijs in het teken van ‘grensverleggend ondernemerschap’. De jury is lovend over de drie genomineerde bedrijven, omdat zij zich binnen dit thema sterk weten te onderscheiden. “Het wordt een bijzondere strijd”, vertelt de jury. “De bedrijven laten innovatief en inspirerend ondernemerschap zien en dat maakt ze alle drie bijzonder in hun eigen tak van sport.”



Reacties


Laatste nieuws