Vastgoedjournaal steunt studerende autocoureur

Om jonge rijders met talent en ambitie te steunen is Vastgoedjournaal sponsor geworden van de jonge autocoureur Martijn Ildiz van Stichting Student Racing. Via deze stichting organiseert Martijn (22) netwerkevenementen om sponsorgelden aan te trekken ter ondersteuning van zijn racecarrière. VJ is niet te missen: onze naam staat op de buitenspiegels van de Mazda MX5 van Martijn. 

Martijn studeert International Business Administration aan de Universiteit van Tilburg en is een snelle rijder met veel passie, enthousiasme en gedrevenheid. Met plezier nodigt hij met regelmaat speciale gasten in zijn auto uit voor een enerverende rit door de Zandvoortse duinen. Even zo makkelijk praat hij met televisieploegen van verschillende omroepen om de race in al zijn aspecten toe te lichten.  

Op dit moment rijdt Martijn in de Ribank Mazda MaX5 Cup, een zeer betaalbare klasse, waarin met geleasde Mazda's MX5 op het circuit van Zandvoort wordt gereden. Op zondag 22 juni reed Ildiz de vierde race in het Mazda MaX5 Cup kampioenschap. Martijn in een commentaar: “Deze race was zeer geslaagd! Van de 33 rijders ben ik gefinished als tiende. Dat vind ik een zeer goed resultaat, zeker als je het afzet dat ik nog maar kort actief ben in de autosport en de auto waarin ik rijd.”

Om een beeld te krijgen van Stichting Student Racing, klik HIER 

Lees ook de nieuwsbrief juni 2014 van Student Racing waarin de samenwerking met Vastgoedjournaal wordt aangekondigd.



Reacties


Laatste nieuws