VACATURE: VJ zoekt commercieel genie

Vastgoedjournaal.nl is een snelgroeiende onderneming op het gebied van nieuws, congressen en datadiensten voor de vastgoedsector. De onderneming bestaat uit tien werknemers en een directeur / eigenaar. Door toenemende drukte hebben wij behoefte aan een doorgewinterde commercieel genie met leidinggevende capaciteiten die zijn of haar mannetje staat in een hectische omgeving.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de commerciële werkzaamheden en fungeer je als spin in het web. Jouw voornaamste doel is het onderhouden van relaties in de vastgoedsector en het bedenken maar ook uitvoeren van congressen en speciale edities.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die zich thuis voelt in een informele hectische omgeving en die stressbestendig is. Ervaring in de branche is een pre. Wel vragen wij, in verband met de zelfstandigheid van de functie, een brede ervaring als het om verkopen aankomt.

Wij bieden
Een leuke baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met tal van doorgroeimogelijkheden en een goed salaris. Je werkt in een gezellig team van professionals in een informele omgeving. Vastgoedjournaal.nl heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jij biedt
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je beschikt daarnaast over uitstekende computervaardigheden. We vragen voor deze functie minimaal HBO+ werk- en denkniveau.

Jouw talent
Je vindt het een uitdaging om zelfstandig je taken te vervullen en je houdt overzicht in hectische situaties. Daarnaast ben je klantvriendelijk en accuraat.

Wie zijn wij
Wij zijn een middelgrote uitgeverij met een hecht team van professionals. Klantvriendelijkheid, innovatie en ambitie zijn onze sleutelwoorden.

De arbeidsvoorwaarden
Het betreft een fulltime functie van 40 uur. We bieden een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Weetjes?
- Ons kantoor zit in Zandvoort
- We organiseren circa 30 congressen per jaar
- We hebben meer dan 2.000 abonnees
- We hebben een opleidingstak
- We zijn mede-eigenaar van een online-veilinghuis
- We zijn uitgever van www.vastgoedvacaturebank.nl
- We zijn uitgever van www.vastgoednederland.nl
- We zijn uitgever van www.buildingbusiness.nl
- We zijn uitgever van www.vastgoedjournaal.nl
- We bieden de branche prijswinnende databanken aan 

Solliciteren naar deze functie?
Stuur je sollicitatiebrief voor 1 juli naar: john@vastgoedjournaal.nl



Reacties


Laatste nieuws