Pot benoemd tot Associate Director Retail bij JLL

Jacob Pot (35) is per 1 juni enoemd tot Associate Director Retail bij JLL. Pot is afkomstig van Retail Property Management (RPM) waar hij de afgelopen vier jaar Senior Portefeuillemanager was. Daarvoor werkte hij vier jaar als senior winkelmakelaar Retail Services bij DTZ Zadelhoff.

Pot richt zich in deze functie met name op het begeleiden van beleggers en retailers bij huurprijsherzieningen. Huurprijzen in winkelvastgoed kunnen, anders dan bijvoorbeeld bij kantoren, periodiek worden herzien. Dit is in Nederland bij wet geregeld. De begeleiding hiervan vraagt zeer specifieke deskundigheid die Pot zowel aan de beleggerskant als aan de retailkant heeft opgedaan.

Pot maakt deel uit van het team van Chris van Kaam, Head of Retail van JLL. Van Kaam zegt over deze benoeming: “Ik ben heel blij met de benoeming van Jacob in ons team. Hij brengt een schat aan kennis en ervaring mee, die ons helpt onze slagkracht op de winkelvastgoedmarkt verder te vergroten. Juist ook omdat hij zeer specifieke deskundigheid inbrengt op het gebied van huurprijsherzieningen, dit is in toenemende mate aan de orde op de winkelvastgoedmarkt. Aan de andere kant krijgt Jacob bij ons de kans te werken in een internationaal team van retailspecialisten. In de steeds verdergaande internationalisering van de vastgoedmarkt, en zeker ook de retailvastgoedmarkt, is dat voor hem en voor onze opdrachtgevers een belangrijke toegevoegde waarde in onze dienstverlening.”



Reacties


Laatste nieuws