NSI vindt nieuwe huurders voor winkelcentrum Zevenkamp

Beursfonds NSI heeft drie nieuwe huurders aangetrokken in winkelcentrum Zevenkamp in Rotterdam voor de verhuur van in totaal circa 1.750 m2. Met de komst van Big Bazar, restaurant Taco Mundo en fitnessketen Gym010 wordt  het profiel verder versterkt en de bezettingsgraad significant verbeterd. Dit past in de integrale aanpak waarin eigenaar NSI, gemeente Rotterdam en winkeliers actief samenwerken aan het verder verbeteren van het winkelcentrum. 

Het winkelcentrum heeft met haar centrale ligging in de wijk Zevenkamp, de uitstekende bereikbaarheid per auto, fiets en openbaar vervoer, en voldoende gratis parkeerfaciliteiten een uitstekende uitgangspositie. Door samenwerking tussen NSI, de gemeente en de ondernemers is in de afgelopen periode verder invulling gegeven aan de verbetering van de randvoorwaarden om de potentie van het winkelcentrum beter te benutten. De aanpak van leegstand is een van de speerpunten van deze integrale aanpak. 

Alica van der Duin, Directeur Retail bij NSI: ”Wij hebben met alle betrokken partijen de handen ineen geslagen, en dat werpt haar vruchten af. Als eigenaar heeft NSI zich gericht op het versterken van het profiel. Door een gebalanceerd aanbod van branches en winkeltypes, goed afgestemd op waar in het primaire en secundaire verzorgingsgebied behoefte aan is, kan een winkelcentrum zich onderscheiden en de juiste bezoekersstroom aantrekken. Daarbij zet NSI in op een combinatie van landelijke ketens en het lokale ondernemerschap. Met de komst van deze sterke huurders en het faciliteren van bestaande huurders zijn we hier goed in geslaagd.” 

Met deze nieuwe huurders wordt de  bezettingsgraad van de winkels  verbeterd van circa 80,3% naar 97,4%. Circa 600 m2 wordt door Big Bazar gehuurd, circa 150 m2  door Taco Mundo en circa 700 m2 door Gym010. Daarnaast hebben Wibra en Lidl hun bestaande winkel in het winkelcentrum Zevenkamp recent uitgebreid, waardoor de dagelijkse winkelfunctie van het winkelcentrum verder is versterkt.



Reacties


Laatste nieuws