VJ introduceert grootste kooptransactiedatabase commercieel vastgoed

Met onmiddellijke ingang heeft Vastgoedjournaal.nl (VJ) haar dienstverlening voor de abonnees op spectaculaire wijze uitgebreid. Abonnees hebben vanaf nu zonder extra kosten toegang tot een database met meer dan 55.000 geverifieerde kooptransacties – belegging als koop voor eigen gebruik - met commercieel vastgoed uit de jaren 2011, 2012 en 2013. Alle transacties hebben een aankoopsom. Het is daarmee de grootste onafhankelijke database met referentietransactiesRecent won VJ de prijs voor beste vastgoeddatabank aanbieder voor de vastgoedsector. 

Vastgoedprofessionals waaronder adviseurs, beleggers, ontwikkelaars maar ook gemeenten, corporaties hebben nu in één klap toegang tot meer dan 55.000 referentietransacties. Door deze transparantie kunnen deze partijen nog beter hun voorgenomen transacties marktconform toetsen. De database is tevens interessant voor huurders die overwegen hun huidige huisvesting te kopen.

De VJ-database met kooptransacties is op verschillende manieren te doorzoeken: op plaats, postcode, straat, vastgoedsegment, oppervlakte en jaar. Alle resultaten worden met één doorklik aangevuld met de locatie op Google Maps en Street View voor een impressie van het object. Een selectie kan vervolgens in Excel-formaat worden gedownload voor integratie in eigen toepassingen.

De nieuwe database is prominent zichtbaar rechtsboven de homepage op www.vj.nl waar ook de andere databases zijn opgenomen zoals de Vastgoedadressen en Transactiedata (aan- en verhuur). Alle databases zijn onbeperkt toegankelijk voor onze abonnees.

Wilt u ook voortaan onbeperkt toegang tot de VJ-databases? Wacht dan niet langer en meld u HIER aan als abonnee. Voor slechts €355 excl. BTW is uw gehele organisatie aangesloten op ons uitgebreide dienstenpakket waaronder het dagelijkse vastgoednieuws. 

Abonnees kunnen hier klikken om direct te zoeken. 



Reacties


Laatste nieuws