René Buck als eerste Nederlander toegelaten tot prestigieuze Site Selectors Guild

Drs. René Buck, directeur Buck Consultants International, is toegelaten als lid van het prestigieuze Site Selectors Guild. Dit internationale, exclusieve netwerk is ‘s wereld enige vereniging van professionele locatiekeuze-adviseurs. Buck is daarmee de eerste Nederlander die toegelaten is tot het Gilde. 

Het Site Selectors Guild werd 4 jaar geleden opgericht en bestaat uit (nu) 34 leden (25 bedrijven), die de top vormen van de adviseurs die zich wereldwijd bezig houden met locatiekeuze- en vastgoedadvies aan bedrijven/eindgebruikers. Het grootste deel van bedrijven die ergens ter wereld een nieuwe fabriek, distributiecentrum, kantoor of R&D-centrum willen realiseren, heeft één van deze bedrijven als adviseur.

René Buck is de eerste Nederlander (en derde Europeaan) die - na een intensieve selectieprocedure - toegelaten is tot het Gilde. “Het is een geweldige erkenning van de vooraanstaande positie van Buck Consultants International op het terrein van locatiekeuze van bedrijven in Europa en Nederland”, zegt René Buck. In de recente 2014 Vastgoedbeslissers-ranglijst van Vastgoedjournaal was Buck de best scorende vastgoedadviseur. Jaarlijks organiseert het Gilde een congres, dat onlangs in Denver (Colorado) een groot aantal deelnemers uit alle regio’s van de wereld trok.



Reacties


Laatste nieuws