Uw vastgoed rendeert door Het Nieuwe Bouwen

Advertorial:

Bent u op zoek naar de borging van het rendement op uw vastgoed door betere kwaliteit bij oplevering? Of wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor co-financiering en all-inclusive onderhoudscontracten? Tijdens Building Holland 2014, van 6 tot en met 8 mei in Amsterdam RAI, worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het realiseren, renoveren en onderhouden van uw vastgoed gepresenteerd.

Start van een  nieuw tijdperk

De bouw- en vastgoedsector staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. De verschillende ketenpartners zoeken aansluiting bij elkaar voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking. Hierdoor ontstaan nieuwe concepten, waar u als vastgoedeigenaar profijt van heeft.

Bent u op zoek naar betrouwbare partners en concepten die u helpen bij het laten renderen van uw vastgoed? Dan is Building Holland 2014 de gelegenheid bij uitstek om hier kennis mee te maken!

Voor beslissers in de bouw- en vastgoedsector

Tijdens Building Holland 2014 komen alle schakels in de keten (architecten, aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, adviseurs en toeleveranciers) bijeen om de toekomst van de bouw- en vastgoedsector mede vorm te geven. Bent u klaar voor het Nieuwe Bouwen?

Wat biedt Building Holland? 

  • Uw kennismaking met de vernieuwing in de bouw- en vastgoedsector
  • Hét jaarlijkse platform voor beslissers in de woning- en utiliteitsbouw
  • Brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking
  • Inspiratie opdoen, kennis delen en netwerken staan centraal
  • Met absolute topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten

Building Holland wordt georganiseerd door Amsterdam RAI en kennisplatform Duurzaam Gebouwd.

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de gratis Building Holland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Building Holland 2014 en de Nederlandse bouw- en vastgoedsector.

Meer informatie over Building Holland 2014, Platform voor het Nieuwe Bouwen, is te vinden op www.buildingholland.nl. Building Holland is tevens te volgen via Twitter: @BuildingRAI. 



Reacties


Laatste nieuws