Colliers International trekt zes nieuwe mensen aan

In januari 2014 is drs. Jaap M. Gasille als taxateur binnen Colliers International gestart. Jaap heeft een studie geschiedenis aan de Universiteit van Leiden afgerond en is sinds maart 2005 werkzaam geweest als makelaar en taxateur BOG bij Santen en Gasille bedrijfsmakelaars in Wateringen. Jaap is RT gecertificeerd. 

Bij Colliers REMS in Rotterdam is een drietal medewerkers per 1 januari gestart. Daniëlle van der Meer is in januari als directieassistent begonnen. Daniëlle heeft jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven, onder andere als office manager bij Detron Information Technology en als operationeel product manager bij het NRC Handelsblad en het AD (PCM uitgevers). 

Mariëlle de Groot is als assistent technisch manager vastgoed gestart. Mariëlle heeft onder andere bij Deloitte als senior stagemedewerker gewerkt, waar zij de verantwoordelijkheid had over de praktijkstage RA. Mariëlle komt over van Spie waar zij werkzaam was als documentcontroller. Kirsten Schreurs is de derde nieuwe medewerker binnen Colliers REMS. Kirsten gaat binnen Colliers de functie van assistent financieel manager bekleden. Kirsten heeft, voor Colliers, bij Jovi Investments gewerkt in een financiële administratieve functie.

Maud van Vlerken is als junior taxateur bij Colliers in Eindhoven gestart. Aan de Fontys Hogeschool heeft Maud haar studie Real Estate in 2010 afgerond, waarna ze in 2013 haar mastertitel Urban Geography aan de Universiteit van Utrecht behaalde. 

Luc Toren heeft per 1 januari een vervolg gegeven aan zijn werkzaamheden bij Colliers International. Na een succesvolle stageperiode bij de afdeling Valuations & Advisory zal hij als research assistent zijn werkzaamheden uit zijn stage verder voortzetten. Luc is masterstudent op de TU Eindhoven in de mastertrack Real Estate Management & Development.



Reacties


Laatste nieuws