Oplevering Penta College in Brielle

Op 7 november 2013 heeft de oplevering plaatsgevonden van de uitbreiding op de locatie Bahûrim, onderdeel van het PENTA College, gevestigd aan de Mgr. Smitsstraat 3 te Brielle. De uitbreiding met circa 1.285 m2 is op basis van een 'Design & Build' constructie gerealiseerd.

De school is gebouwd door toepassing van een modulair bouwsysteem. De units zijn op locatie geprefabriceerd en als elementen aangevoerd en gemonteerd. Hiermee was het mogelijk de uitbreiding binnen budget en in een korte tijd te realiseren (bouwtijd op locatie: 14 weken).

De buitenschil is, in lijn met het bestaande gebouw, in metselwerk uitgevoerd. BOAG heeft het PENTA College ondersteund op het gebied van advies- en projectmanagementwerkzaamheden ten aanzien van de aanbesteding en contractering van de Design&Build aannemer en bij de Audits gedurende de voorbereiding, uitvoering en oplevering van het project. De uitbreiding betreft een achttal lokalen (waaronder een biologie-, techniek- en scheikundelokaal), een open-leercentrum en een aula.

BOAG feliciteert het bestuur, het management, de docenten en vooral de leerlingen met de uitbreiding van de school



Reacties


Laatste nieuws