Besseling in management Chalet Group als commercieel directeur

Per 1 februari 2014 treedt Kees Besseling toe tot het management van Chalet Group. In de functie van Commercieel Directeur wordt hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Chalet Group en stuurt hij de Commercieel Managers van de verschillende regio’s aan.

Besseling komt uit de gelederen van Chalet Group en was voorheen Commercieel Manager. Eduard Schaepman, CEO Chalet Group, over de benoeming: “Ik ben nu bijna driekwart jaar actief bij Chalet, en het werd tijd om de commerciële activiteiten over te dragen aan een ander. Kees heeft zich bewezen als waardevolle Commercieel Manager en is klaar voor deze stap.” Schaepman voegt eraan toe dat het management van Chalet het belangrijk vindt dat jonge mensen in de organisatie kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen. “De promotie van Kees tot Commercieel Directeur heeft hij verdiend.”

Besseling start per 1 februari 2014 in zijn nieuwe functie, zodat hij de nieuwe Commerciële Manager Oost, Joost van Weringh, in januari nog persoonlijk kan inwerken.



Reacties


Laatste nieuws