Vastgoedalumni van TU Delft hebben nieuw bestuur

BOSS Alumni, het platform van en voor afgestudeerde vastgoedprofessionals van de master Real Estate & Housing aan de TU Delft, heeft een nieuw bestuur. Het bestuur bestaat met ingang van het nieuwe jaar uit voorzitter: Tom Meulenbeld (Bohemen), penningmeester: Ron Hogendoorn (DPI Consultancy), bedrijven: Nathalie Bruyn (DTZ), media: Linda van Dam en secretaris: Caroline Beelen (Deloitte).

Voor het aankomende jaar staan er weer diverse lezingen, debatten en projectbezoeken op de agenda. Voor enkele van deze activiteiten is het voor bedrijven nog mogelijk om te participeren.  

BOSS Alumni biedt vastgoedgerelateerde bedrijven de kans om in contact te komen met een interessante groep vastgoedprofessionals die werkzaam zijn bij diverse disciplines in de vastgoedsector. Bedrijven kunnen op verschillende manieren een bijdrage leveren aan de activiteiten. Op deze manier kan onderling kennis worden uitgewisseld en komen de Alumni leden in contact met nieuwe bedrijven die een aanvulling op hun werkgebied zijn.



Reacties


Laatste nieuws