Valad Europe verhuurt 1200 m2 op de Veemarkt in Amterdam

Valad Europe, de investment manager in multi-let kantoor- en bedrijfsruimte, heeft zo’n 1.200 m2 bedrijfsruimte verhuurd aan DDMC Holding B.V., een digital media bedrijf. De bedrijfsruimte is onderdeel van het Veemarkt complex in Amsterdam. Het huurcontract voor de duur van tien jaar werd afgesloten namens Valad’s European High Income (EHI) fonds.

Veemarkt is een bedrijvenpark van 21.700 m2, bestaande uit 150 units in zes gebouwen. Er zijn 108 huurders. Door haar ligging vlakbij het centrum van Amsterdam is het bedrijvenpark in toenemende mate in trek bij ondernemingen in de technische en creatieve sector.

Richard den Hartigh, hoofd Asset Management Benelux van Valad Europe: “DDMC is een goed voorbeeld van het type huurder waar wij ons met Veemarkt op richten. De afgelopen jaren is dit gebied echt een hub geworden voor creatieve en technisch georiënteerde bedrijven die op zoek zijn naar een locatie dichtbij het centrum en met een infrastructuur die ook internationale bestemmingen makkelijk te bereiken maakt.” 

Broersma Bedrijfsmakelaardij heeft bij deze transactie geholpen en werkt nauw samen met Colliers bij de verhuur van het gehele complex.



Reacties


Laatste nieuws