Flip Verwaaijen naar Raad van Advies Confia

De bekende corporate real estate professional Flip Verwaaijen (1948) is toegetreden tot de Raad van Advies van Confia (procesmanagement en outsourcing rondom vastgoedbeheer).

Verwaaijen was werkzaam als Managing Director Real Estate bij PostNL (voorheen TNT Real Estate). Tevens was Verwaaijen voorzitter van Corenet Global Benelux, een platform en kennisnetwerk voor gebruikers van commercieel onroerend goed. Momenteel vervult Verwaaijen diverse adviesrollen in de vastgoedsector en is hij voorzitter van de RvC van Woningbouwcorporatie VIEYA. Daarnaast bekleedt hij diverse bestuursfuncties.

Confia is opgericht in 2007 door een deel van de Business Process Outsourcing activiteiten van Deloitte over te nemen. Confia is specialist in procesmanagement en outsourcing rondom vastgoedbeheer:  het voeren van procesregie over commercieel, technisch en administratief vastgoedbeheer, het uitoefenen van de administratieve en financiële beheerfunctie en het bieden van compliance, governance, risicobeheersing. 



Reacties


Laatste nieuws