Crisis deert Boxx Opslagverhuur niet: Vierde vestiging in regio Amsterdam geopend

De producten OpslagBoxx ToGo en OpslagBoxx Economy zijn zo succesvol dat de ruimte in Amsterdam Amstel al snel te klein bleek. Boxx Opslagverhuur heeft daarom nu een 2700m2 grote bedrijfsruimte aan de Lemelerbergweg 31 in Amsterdam Zuid Oost gehuurd. Boxx huurt de bedrijfshal voor 15 jaar van Breevast te Amsterdam en start 1 november met de verhuur van tijdelijke opslagruimtes. 

De locatie is bestemd voor de OpslagBoxx ToGo en OpslagBoxx Economy. Slimmere opslag oplossingen voor minder geld met meer gemak. De OpslagBoxx ToGo is een mobiele opslagunit die bij de klant thuis wordt voorgereden. De klant laadt zijn spullen in en Boxx Opslagverhuur rijdt de unit weer terug naar de vestiging.

De OpslagBoxx Economy is een mobiele opslagunit die bij de entree wordt klaargezet. Zo hoef je nooit ver te sjouwen met je spullen. Ook deze kan in de nabije toekomst bij de klant thuis worden voorgereden. Binnenkort zullen zij ook nog een vestiging in Amsterdam Sloterdijk en in Amsterdam Noord openen. Tevens liggen er plannen in Rotterdam.

Bij Boxx draait alles om gemak en service. En dat werpt zijn vruchten af. In twee jaar tijd heeft zij al vier vestigingen geopend. Ook de goede beoordelingen van klanten, welke online te lezen zijn, ondersteunen het succes van Boxx Opslagverhuur.



Reacties


Laatste nieuws