VJ transactiedatabase: Bijna 1900 gebruikerstransacties erbij

De razendsnel doorzoekbare transactiedatabase van Vastgoedjournaal is vanaf vandaag flink uitgebreid door de toevoeging van bijna 1900 nieuwe gedetailleerde gebruikerstransacties over de eerste 8 maanden van 2013. Het gaat om (nieuwe) huurtransacties, huurverlengingen, lease en koop voor eigen gebruik. Bijna de helft heeft (huur)prijsinformatie.

Deze nieuwe data zijn aangeleverd door partijen die een leidende positie in een aantal regio’s hebben en als referentie kunnen worden beschouwd. De complete transactiedatabase telt inmiddels meer dan 17.500 gedocumenteerde gebruikerstransacties sinds 2010.

Dagelijks wordt de snel en eenvoudig doorzoekbare database geraadpleegd door tal van partijen waaronder taxateurs. De (onbeperkte) toegang tot de database is immers inbegrepen in het jaarabonnement op Vastgoedjournaal.

Ook de invoermodule wordt steeds meer gebruikt: daarbij kunnen marktpartijen hun transacties eenvoudig aanmelden. Wie meerdere transacties tegelijk wil aanleveren, die kan ook via een Excel-blad deze aanleveren viainfo@vastgoedjournaal.nl Een team zal alle nieuwe en in het verleden gerealiseerde transacties controleren en ontdubbelen en toevoegen aan de database.

Reacties en opmerkingen kunt u sturen naar info@vastgoedjournaal.nl Wilt u ook onbeperkte toegang maar nog geen abonnee? Klik HIER.



Reacties


Laatste nieuws