Groeiend Fakton trekt drie nieuwe medewerkers aan

Als gevolg van een groeiende en internationaal diversificerende opdrachtportefeuille heeft Fakton drie nieuwe medewerkers aangetrokken: Sacha Hoek, Erik Vlaming en Susan Perdijk.

Sacha Hoek MBA MSc (40) is medio juli 2013 als senior consultant bij Fakton gestart. Hij heeft zowel een vastgoed- als een economische achtergrond met een specialisatie in Strategy & Finance. Sacha heeft meer dan vijftien jaar werkervaring in de vastgoedsector en heeft o.a. gewerkt bij Pensioenfonds MN, bij investeringsbank Kempen & Co en de laatste zes jaar als portefeuille manager Europees beursgenoteerd vastgoed bij Deutsche Bank / RREEF in Londen. Bij Fakton richt zijn expertise zich vooral op de kapitaalmarkt-activiteiten van het team Banken en Beleggers. 

Erik Vlaming MSc (24) is 2 september 2013 gestart als junior consultant in het team Public. Na de bachelorstudie Sociale Geografie & Planologie aan de Universiteit van Amsterdam, masterstudie Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en masterstudie Urban and Regional Planning aan de Universiteit van Amsterdam, heeft Erik als medewerker ruimtelijke ordening bij de gemeente Hollands Kroon gewerkt. Sinds maart 2013 was hij werkzaam als zelfstandig adviseur op het gebied van ruimtelijke ordening en vastgoed.

Susan Perdijk MSc (22) is op 2 september gestart als trainee. Zij rouleert gedurende een jaar tussen de vier marktteams. Na een afgeronde HBO opleiding in Breda, International Real Estate and Facility Management aan de NHTV, heeft zij aan de Universiteit van Glasgow haar MSc Real Estate behaald. Tijdens haar versnelde HBO opleiding heeft zij zes maanden werkervaring opgedaan in het facilitair- en vastgoedteam van Ernst & Young in Londen. 



Reacties


Laatste nieuws