Vandaag: Vastgoedcafé Amsterdam gelijktijdig met de VastgoedCup

Vandaag organiseert Vastgoedjournaal.nl tussen 17.30-20.00 uur het Vastgoedcafé Amsterdam. Deze keer op Golfclub De Hoge Dijk tussen Amsterdam en Abcoude. Ook de MAIN Energie VastgoedCup zal vandaag gehouden worden. 

Vastgoedjournaal.nl heeft eerder Vastgoedcafés georganiseerd in Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Scheveningen. De  entree van de Vastgoedcafés is altijd gratis. Een perfect moment om te netwerken met vakgenoten en opdrachtgevers. Wel graag van te voren aanmelden.

Golfbaan De Hoge Dijk bevindt zich aan de rand van Amsterdam, tussen het Academisch Medisch Centrum en Abcoude. Voor de navigatie kunt u Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam in te voeren.

Aangezien de toegang voor deze gelegenheid gratis is, zijn de consumpties voor eigen rekening  en dienen aan de horeca-uitbater te worden betaald. Door dit eerlijke systeem bepaalt iedereen zijn eigen uitgaven. Vastgoedjournaal.nl heeft als sponsor de locatie afgehuurd en zorgt voor de hapjes.

Meld u dus nu geheel gratis aan en kom allen naar Golfclub De Hoge Dijk op deze maandag 23 september tussen 17.30-20.00 uur. Stuur een mail naar info@vastgoedjournaal.nl met als onderwerp Vastgoedcafé Golfclub. Vermeld ook met hoeveel personen u komt.



Reacties


Laatste nieuws