Nieuw klantgericht vastgoedadvies- en makelaarskantoor FrisoXpert opgericht

Friso van der Meulen heeft het nieuwe vastgoed- en makelaarskantoor FrisoXpert opgericht. De nieuwe vastgoedadviseur benut de kansen en mogelijkheden in de zakelijke vastgoedmarkt optimaal. Van der Meulen, beëdigd makelaar en taxateur voor alle soorten vastgoed werkt vanuit een klantgerichte benadering.

“Door mijn opleidingen en ervaring, onder andere als hoofd bedrijfsonroerend goed bij Eigen Haard, is FrisoXpert uw vakkundig partner voor 'business to business' vastgoeddienstverlening. De focus is daarbij primair gericht op de behoefte van de opdrachtgever en pas secundair op de aard van het vastgoed. Daarbij worden vastgoedgebruikers, -eigenaren, -huurders, -verhuurders en –beleggers ondersteund. Door kennis van meerdere disciplines zijn wij in staat om multidisciplinair te werken en oplossingen voor vraagstukken in bredere context te zoeken.”

FrisoXpert staat voor dienstverlening op het gebied van advies, makelaardij, taxaties, vastgoedmanagement en interimmanagement. “We zijn actief op meerdere vastgoedgebieden en vertegenwoordigen zowel gebruikers als eigenaren. Alle aspecten en belangen die relevant zijn worden hierdoor overzien. We maken gebruik van een uitgebreid netwerk van vastgoedspecialisten en andere toeleveranciers voor de vastgoedbranche, waardoor optimaal integraal vastgoedadvies en -dienstverlening gewaarborgd zijn.”   

Kijk op www.frisoxpert.com voor meer informatie over diverse expertises en de periodieke columns voor Reed Elsevier en VastgoedNederland.nl over de nieuwste ontwikkelingen in de vastgoedbranche.



Reacties


Laatste nieuws