Blauwhoed start verkoop eengezinswoningen in IJburg en Amsterdam-Noord

Ontwikkelaar Blauwhoed is op twee locaties in Amsterdam gestart met de verkoop van eengezinswoningen. Het gaat om woningen in IJburg (Fregat) en Amsterdam-Noord (Elzenhagen).

Afgelopen weekend zijn Blauwhoed en AM in Elzenhagen in Amsterdam-Noord gestart met de verkoop van de vierde en laatste fase van De Groene Habitat. De Groene Habitat bestaat in totaal uit 127 eengezinswoningen, waarvan nu de laatste 29 woningen in verkoop zijn gaan. De Groene Habitat is onderdeel van Elzenhagen, de nieuwe woonwijk van Amsterdam-Noord, die op haar beurt weer onderdeel uitmaakt van Centrum Amsterdam Noord (CAN). In CAN worden in totaal tot 2020 bijna 3.000 woningen gerealiseerd in verschillende deelgebieden, waaronder Elzenhagen. De wijk wordt gedeeltelijk gebouwd in Zaanse stijl en heeft een groen en kindvriendelijk karakter. Veel gezinnen hebben inmiddels hun weg naar dit dorp in de stad gevonden. Met de start verkoop van de 29 eengezinswoningen van De Groene Habitat fase 4 komt de voltooiing van Elzenhagen weer een stukje dichterbij. Meer is te vinden op www.degroenehabitat.nl.

Tegelijk is Blauwhoed op IJburg gestart met de verkoop van 10 eengezinswoningen ‘Fregat’ fase 2. Fregat is onderdeel van het plan ‘Land in Zicht’ op Haveneiland-Oost. Land in Zicht bestaat in totaal uit 124 woningen. Blauwhoed realiseerde hier sinds 2011 al 54 woningen in verschillende deelprojecten. Fregat fase 2 is het vervolg op Fregat fase 1, waarvan de verkoop februari 2013 is gestart. Deze fase is inmiddels bijna uitverkocht. Recent heeft Blauwhoed op Land in Zicht 13 twee-onder-één-kapwoningen opgeleverd, die ook snel verkocht zijn.  De prijzen zijn vanaf € 309.000,- v.o.n. incl. 50 jaar afgekochte erfpacht. Meer op www.mooistepuntvanijburg.nl



Reacties


Laatste nieuws