Openingsdag Provada trekt vrijwel evenveel bezoekers als vorig jaar

De negende editie van vastgoedbeurs Provada beleefde een succesvolle eerste dag met 5850 bezoekers, ongeveer net zo veel als vorig jaar. Doordat bezoekers steeds langer blijven merkten we dat de beursvloer drukker was dan vorig jaar. Zij konden kiezen uit maar liefst 80 programmaonderdelen op een volledig gevulde beursvloer. Provada duurt nog twee dagen, morgen is het dagthema ‘De Creatieve Stad’. 

Als vervanger van de verhinderde minister Stef Blok, verzorgde Mark Frequin -directeur-generaal Wonen en Bouwen van het ministerie van Binnenlandse Zaken- de opening. Het is slecht weer op de vastgoedmarkt, erkende Frequin, maar: “We kunnen de situatie beïnvloeden. We herstellen de balans tussen huurprijs en woning, we bouwen de  hypotheekrenteaftrek verder af en woningcorporaties treden terug.”

Provada-directeur Flip Kerkhoven had bezoekers in zijn introductie al goede zaken gewenst tijdens de drie beursdagen, waar werk centraal staat. “Hard werken aan werkgelegenheid in de branche,” gaf Kerkhoven zijn publiek mee.



Reacties


Laatste nieuws