Lokin en Tamse starten Entradis Vastgoedmanagement

Harry Lokin en Arnold Tamse starten per 1 juli 2013 samen met NederWoon Verhuur & Vastgoedbeheer een nieuw bedrijf: Entradis Vastgoedmanagement.

Entradis biedt Assetmanagement, Propertymanagement en Woonruimte verhuur onder één dak. Met kantoren in het centrum van Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Nijmegen en Utrecht heeft Entradis een sterke positie van waaruit zij in staat is proactief te acteren en leegstand tot een minimum te beperken. Betrokkenheid, pro-activiteit en 24/7 digitaal inzicht in de vastgoedportefeuille.

Harry Lokin: " Entradis staat voor toegang. Toegang tot tevreden huurders. Toegang tot marktkennis. Toegang tot een groot netwerk. Toegang tot alle relevante informatie over de vastgoedbelegging. En toegang tot rendement. Rendement dat wordt behaald door een direct resultaat en het creëren van waardegroei."

Lokin Tamse, Partners in Vastgoed en NederWoon Verhuur & Vastgoedbeheer hebben al geruime tijd succesvol samengewerkt en zijn erg enthousiast om vanaf 1 juli hun krachten te bundelen en gezamenlijk te starten met Entradis Vastgoedmanagement. Entradis Vastgoedmanagement wordt gestart naast de zojuist genoemde bestaande ondernemingen. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte: www.entradis.nl.



Reacties


Laatste nieuws