Private investeringen in gebiedsontwikkeling: Nieuwe stijl in Europa? De lessen uit de VS

Minder overheidsinvesteringen, dus meer kansen voor investeringen en lange termijn betrokkenheid van institutionele beleggers? De Nederlandse praktijk blijkt weerbarstiger. Aan de andere kant van de oceaan is er in de VS wel een beweging gestart die het gat weet te overbruggen tussen nodige gebiedsontwikkelingen en de vereiste financiering.

Grontmij Capital Consultants nodigt u uit voor onze interactieve sessie ‘Private investeringen in gebiedsontwikkeling: een nieuwe stijl in Europa?’ op woensdag 5 juni aanstaande tijdens de PROVADA. Enkele succesvolle verhalen uit de Amerikaanse praktijk zullen de revue passeren en aansluitend gaat Norbert Bol, directeur Grontmij Capital Consultants, in debat met institutionele beleggers en de aanwezigen. Op welke manier en onder welke condities zijn institutionele beleggers bereid om langjarig duurzaam te investeren in privaat gestuurde / gefinancierde gebiedsontwikkeling?

‘De ideale aanpak voor waardecreatie en optimalisatie geschied door een focus op een gemeenschap als geheel, door te investeren in verscheidene objecten in verschillende segmenten binnen een gemeenschap’.

Graag ontvangen wij u op woensdag 5 juni 2013 om 13.30 uur in zaal E106. Na afloop vindt er een borrel vanaf 15.30 uur plaats op onze stand, hal 9 stand 14. 

Locatie:  PROVADA, Amsterdam RAI, zaal E106.

Meld u zich hier aan.



Reacties


Laatste nieuws