Slimbouwen organiseert prijsvraag en zoekt vernieuwers

Het moet én kan anders in de bouw vindt de Stichting Slimbouwen. Hiervoor is een Keurmerk Slimbouwen gelanceerd en is er nu een prijsvraag. FRED (Flexibel, Reduceert zijn footprint, houdt van Efficiency, en is dol op Duurzame oplossingen) leidt de wedstrijd in goede banen en daagt de bouwwereld uit mee te doen.

Onlangs schreef de Stichting Slimbouwen de wedstrijd uit ‘Slimste item van 2013’. De jury werd flink verrast door de enorme verscheidenheid aan inzendingen. Daarom is besloten om per categorie - Slimbouwen Project, Slimbouwen Concept en Slimbouwen Product - een winnaar uit te roepen. De termijn voor indienen is daarmee uitgesteld naar maandag 15 juli. 

Kunt u wat FRED kan? Voldoet uw Slimme Project, Slimme Product of Slimme Concept als beste aan de kernwaarden van FRED? Meldt dan uw item vóór maandag 15 juli aan. Download het indieningsformulier op www.slimbouwen.nl. 

Overtuig de jury bestaande uit Prof. Dr. Ir. Jos Lichtenberg (voorzitter expertcommissie), Dr. Ir. Elma Durmisevic (TU Twente, 4D architects), Dr. Ir. Haico van Nunen (Bouwhulp Groep) en Ir. Monique Blacha (Stichting Slimbouwen) en geef een bondige omschrijving van uw item. Aan de hand van het benchmarksysteem beoordeelt de jury welke items het beste voldoen aan FRED en wie zich winnaar mag noemen.

Prijs

De winnaars ontvangen – naast de eeuwige roem – een mediapakket. Hierin wordt een artikel geschreven over uw project, concept of product. Per prijs worden de bijbehorende media geselecteerd en benaderd. Daarnaast ontvangen de winnaars drie foto’s van een topfotograaf die voor eigen doeleinden gebruikt kunnen worden. 

Met Fred op excursie

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats tijdens de SlimbouwenKeurmerk Excursie op 17 september. Deze dag vindt er een verrassende tocht plaats langs een keur aan innovatieve en slimme projecten, concepten en producten. Zet dinsdag 17 september alvast in de agenda! Voor leden van de Stichting Slimbouwen is deelname aan deze excursie gratis. Niet-leden betalen € 99.



Reacties


Laatste nieuws