Urban Properties fuseert met Nederlandse tak Colliers International

De Nederlandse tak van vastgoedadviseur Colliers International fuseert met Urban Properties, een gevestigd assetmanagement-, property management- en projectmanagementbedrijf uit Rotterdam. Urban Properties gaat met onmiddellijke ingang verder onder de naam Colliers International.

Urban Properties staat onder leiding van de drie oprichters die elk meer dan 18 jaar ervaring hebben in internationaal assetmanagement, property management en projectmanagement. Danny van der Kruit, René Mol en Luc Zenden worden partners bij Colliers Nederland en zullen verantwoordelijk zijn voor de uitbreiding van de genoemde diensten.

Chris McLernon, CEO van Colliers International EMEA zegt: "Deze fusie betekent dat Colliers International zijn klanten vanaf heden assetmanagement, property management en projectmanagement diensten kan bieden. Er is een toenemende vraag naar deze diensten in Nederland, de fusie met Urban Properties geeft ons dan ook de mogelijkheid deze groeiende markt te betreden."

 "Deze fusie is een belangrijke stap binnen onze strategie in Nederland. Het is een logisch vervolg op onze fusie met Boer Hartog Hooft in 2010; de uitbreiding van de afdelingen Hotels en EMEA Corporate Services alsmede de opening van ons kantoor in Rotterdam in 2011," aldus Jaap van Rhijn, CEO van Colliers International in Nederland. "Tevens verankert het onze positie als één van weinige internationale vastgoedadviseurs in Nederland die zijn klanten een compleet pakket aan professionele onroerendgoeddiensten kan aanbieden. 

Nieuwe Colliers partner René Mol concludeert: "Urban Properties heeft een sterk track record, biedt uitzonderlijke service en heeft een indrukwekkend klantenbestand. Onze filosofie past perfect bij de strategie van Colliers. Het bundelen van onze krachten met Colliers International geeft ons een wereldwijd platform, waarvan onze klanten des te meer kunnen profiteren. Onze persoonlijke benadering zal niet veranderen; we hebben nu toegang tot een ongeëvenaarde wereldwijde expertise binnen alle vastgoedsectoren".

 

 

 



Reacties


Laatste nieuws