Vastgoedspecialisten Martin Guerand en Frank van Rooijen sluiten zich aan bij OrsèlNotariaat

Vastgoedspecialisten Martin Guerand en Frank van Rooijen hebben zich als partner aangesloten bij OrsèlNotariaat. Ondernemingsrechtspecialist Luc Sturm versterkt het team per 1 juni.

Binnen OrsèlNotariaat zullen Guerand (35) en Van Rooijen (35) verantwoordelijk zijn voor het opzetten van een praktijk die zich richt op de zakelijke vastgoedmarkt. Studiegenoten en kandidaat-notarissen Guerand en Van Rooijen zijn sinds 2002 werkzaam in het notariaat. Guerand heeft sinds 2004 bij Lexence gewerkt en Van Rooijen vanaf 2006 bij Loyens & Loeff.

Beiden hebben ruime ervaring op het gebied van vastgoedtransacties, vastgoedfinancieringen, vestiging van zakelijke rechten, projectontwikkeling en structureringsvormen.
Luc Sturm (37) zal met ingang van 1 juni als partner toetreden tot de ondernemingsrechtpraktijk van OrsèlNotariaat. Sturm is afkomstig van Baker & McKenzie, heeft als advocaat op Curaçao gewerkt en was de laatste jaren partner bij het notariaat van Lexence. Sturm adviseert onder meer op het gebied van (internationale) herstructureringen, overnames en (grensoverschrijdende) fusies.

OrsèlNotariaat is een jong en zelfstandig notariskantoor dat zich specialiseert in ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Met de komst van Guerand, Van Rooijen en Sturm bestaat het team uit zes juristen.



Reacties


Laatste nieuws