Rutger Bakels maakt overstap van Bouwfonds Reim naar Panta Rhei Partners

Rutger Bakels is per 1 mei gestart als Director Investor Relations bij Panta Rhei Partners. Bakels is verantwoordelijk voor Customer Relationship Management (CRM), de marketing en de sales.

Voordat Bakels zich bij Panta Rhei aansloot, werkte hij als Managing Director Investor Services bij Bouwfonds REIM, onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep.

Bij Bouwfonds REIM was Bakels verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van het bedrijf (CRM, Marketing, Sales) in de landen waar het bedrijf actief is, zowel voor institutionele als voor particuliere beleggers. Voor Bouwfonds REIM was Bakels onder andere in dienst bij F&C (Institutioneel vermogensbeheer), MeesPierson (Wealth Management), HSBC (Investment Banking en Institutional Asset Management) en Oyens & van Eeghen.

Panta Rhei Partners werd op 1 januari van dit jaar opgericht door Jean Klijnen en Voäs Brouns. Per 1 paril van dit jaar is ook Maarten Ende als partner toegetreden. De nieuwe vastgoedonderneming richt zich op professionele beleggers die een innovatieve en integrale benadering zoeken bij het inrichten, opbouwen en beheren van beleggingen in de asset class Alternatives. Daarbij is Panta Rhei Partners specifiek gespecialiseerd in die segmenten binnen vastgoed en infrastructuur die ook een inflatie beschermende impact hebben.

De onderneming kan zowel een rol vervullen op het terrein van fundmanagement als op dat van advisory. Op het gebied van het initiëren van nieuwe fondsen is Panta Rhei een joint venture aangegaan met het in Maastricht gevestigde en in financiële dienstverlening gespecialiseerde Montesquieu. Panta Rhei Partners heeft nu zes medewerkers. Naast de partners Klijnen, Brouns en Ende en de pas aangetreden Bakels behoren ook Melisa Rijnders en Saskia de Rijke tot de staf van de onderneming.



Reacties


Laatste nieuws