ESCoNetwerk.nl verzorgt concrete opstarthulp aan gebouwgebruikers/eigenaren

ESCoNetwerk.nl is een samenwerkingsverband van praktijkexperts (publieke en private partijen) dat op een pragmatische manier kennis en ervaring ter beschikking stelt om met potentiële partijen (o.a. gebouwgebruikers/eigenaren) te kijken waar de beste mogelijkheden voor ESCo's en energietransities liggen.

Onze website biedt naast het dagelijkse ESCo-nieuws o.a. een menu met gratis dienstverlening voor gebouwgebruikers/ eigenaren om snel en helder inzichtelijk te krijgen waar voor u kansen liggen (maar ook waar geen kansen liggen) om via ESCo-constructies/ energietransities gebouwen te verduurzamen, d.w.z.: meer comfort, lagere kosten en vermogensbeslag, meer tijd voor kern-taken in combinatie met lager energieverbruik.

Via de Quick Scan kunt u bijvoorbeeld op locatie met een aantal praktijkexperts de 'ESCo-potentie' van uw eigen project gratis meten. Op ESCoNetwerk TV kunt u diverse video-interviews vinden waarin praktijksexperts vertellen over hun ervaringen met ESCo's en energietranisties waar zij op dit moment de grootste kansen zien liggen.

ESCo-Kennisbank

ESCoNetwerk.nl heeft naast de gebruikelijke pagina's ook een Kennisbank. De Kennisbank is een "Google®" op het gebied van ESCo's en energietransities waarbij u binnen een specifieke sector en/of kennisgebied kunt zoeken naar gevalideerde en goed georganiseerde informatie. Daarbij kunt u denken aan informatie over levensduurkosten, energieprestatiecontracten, duurzaam bouwen, integrale dienstverlening en ESCo's. De Kennisbank wordt op dit moment nog gevuld met best-practices/referentieprojecten, achtergrondartikelen, een projectendatabase, etc. dus het kan zijn dat er nog iets ontbreekt. Als u daarom nog informatie niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met ons bedrijfsbureau via secretariaat@esconetwerk.nl of 030-6981987
Klik hier om u gratis te registeren voor de Kennisbank



Reacties


Laatste nieuws