Volle beursvloer op PROVADA 2013

Het thema 'Deel de inspiratie zal tijdens PROVADA 2013 veelvuldig worden uitgedragen. Niet alleen is de beursvloer tot de laatste meter gevuld door standhouders, ook bieden de standhouders u dit jaar wederom een prachtig programma met actuele en inspirerende onderwerpen. Dé Nederlandse vastgoedbeurs zal dinsdag 4 juni worden geopend door minister Blok voor Wonen en Rijksdienst. In tijden van grote uitdagingen waardeert de vastgoedbranche PROVADA als platform voor inspiratie.

Een hoogtepunt van PROVADA 2013 is het Economendebat met Rick van der Ploeg, Sweder van Wijnbergen, Willem Vermeend en Coen van Oostrom. Ook sprekers als Guy Verhofstadt, Dirk Brounen, Aad Koster, Charles Landry en Alfonso Martinez Cearra spreken tot de verbeelding.

De drie beursdagen hebben voor het eerst een eigen dagthema, dat ’s ochtends wordt geïntroduceerd in een kort seminar. Bezoekers zullen in ongeveer anderhalf uur volledig worden bijgepraat over het thema van die dag, waarna de vele standhouders zorgen voor verdieping op het thema. De dagthema’s zijn Herbestemmen, herontwikkelen of transformeren? (dinsdag 4 juni), De creatieve stad (woensdag 5 juni) en Zorg (voor) vastgoed (donderdag 6 juni).

Het enthousiasme van standhouders, die ook dit jaar weer zorgen voor een volle beursvloer, blijkt eveneens uit het grote aantal meerjarige contracten die recent zijn afgesloten. Zo heeft PROVADA o.a met Redevco, de Rijksoverheid, Van Wijnen en Regio FoodValley getekend en zal er tijdens of wellicht nog voorafgaand aan PROVADA 2013 contractenverlengd worden met Cushman & Wakefield, Kroonenberg Groep , Fakton, en Multi Vastgoed. Daarnaast zijn er nog vele contracten die een aantal jaren doorlopen zoals Syntrus Achmea Vastgoed & Real Estate, FGH Bank en Bouwinvest. Het onderstreept de kracht van PROVADA, dat zich heeft ontwikkeld tot toonaangevend “ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche.”  

Die kracht leidt tot steeds meer buitenlandse interesse. De laatste jaren waren al diverse Duitse en Belgische partijen vertegenwoordigd. Inmiddels ontvangen we delegaties uit meer dan 20 landen. Steden als Oslo, Londen, München, Barcelona, Bordeaux, Brussel, Gent, Antwerpen en Helsinki hebben hun belangstelling getoond. Voor menigeen is PROVADA een volwaardig alternatief geworden en is het inmiddels één van de grootste vastgoedbeurzen van Europa.

Op de beursvloer worden diverse pleinen ingericht rond een thema of organisatie. Denk daarbij aan het Corporatieplein, het DGBC Plein (dat een nieuwe opzet kent waarin het Green Forum en de Green Market zijn geintegreerd), het NRP Plein, FM Square en het Transformatiestraatje. Het Nationaal Renovatie Platform (NRP) reikt op zijn plein de Gulden Feniks uit, een populaire prijs voor hergebruik van bestaande gebouwen. Dit zal plaatsvinden op dinsdag 4 juni om 13:00. 



Reacties


Laatste nieuws