Energievoorziening door Woningcorporaties in eigen beheer: Waar liggen kansen, hoe deze te realiseren en wat zijn de praktijkervaringen?

Woningcorporaties hebben op dit moment veelal te maken met hoge energierekeningen door stijgende brandstofprijzen. De verwachte prijsstijging van olie en gas is 100 tot 200% de komende 10-15 jaar. Tegelijkertijd moet op grond van gesloten convenanten (o.a. het op 28 juni gesloten Convenant energiebesparing huursector) het woningbezit zo snel mogelijk op label B gebracht worden. Verduurzaming van het energieverbruik van de huurders is dus voor Woningcorporaties van erg groot belang. 

Lees het gehele verslag van deze bijeenkomst met onder andere Alexandra Boot (Boot advocaten), Bas Ambachtsheer (Cofely Energy Solutions), Caspar Boendermaker (BNG) en Otbert de Jong van Woningcorporatie de Vooruitgang.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws