‘Wij zijn slimmer dan de markt’

“Goed vastgoedmanagement begint met eenvoudige contracten.” Dat zegt Brenda van der Wal, Unithoofd Gebouwenbeheer gemeente Slochteren en Hoogezand-Sappemeer. “ Dan wordt je exploitatie helder en kun je aan de juiste knoppen draaien: prijs en kwaliteit.” Deze twee gemeenten in een moeilijk gebied beheren hun honderd gebouwen al een aantal jaren samen. Een derde gemeente staat op het punt om ook mee te doen. Waarschijnlijk volgen er nog meer, want er is een gemeentelijke herindeling in Groningen op komst. Wat zijn de voordelen en de valkuilen? Hoezo slimmer dan de markt?

Brenda van der Wal is een van de sprekers op het seminar van 9 april 'Professioneel omgaan met maatschappelijk vastgoed'. Voor de andere sprekers, de andere invalshoeken en meer info: klik HIER!

 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws