Bas van de Griendt: Vergeet duurzaamheid: Volhoudbaarheid!

Soms lees je van die verhalen, die blijven je bij. Zo ook een serie columns in NRC Handelsblad over duurzaamheid uit het voorjaar van 2012. Onder de titel ‘weg met duurzaamheid’ stelde columnist Jacco Kroon zich de vraag waarom smartphone zo’n goede term is? Of neem e-commerce en e-business. Ook van die prachtige begrippen. Dat komt, aldus Kroon, omdat ze de lading dekken en staan voor techniek en innovatie. Het nieuwe en de vernieuwing druipen er van af. Catchy namen dus die zorgen voor buzz en uitnodigen tot veranderen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verbinden met producten en diensten, ook die van de vastgoedsector.

Building Business laat graag opinion leaders uit de sector aan het woord. Nieuwe columnist Bas van de Griendt is als manager MVO en Duurzaam Ontwikkelen verantwoordelijk voor de duurzaamheidsagenda van Bouwfonds Ontwikkeling.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws