Nieuwbouw 650 studenten- en starterswoningen Vijverhof in Den Haag

PROVADA - De gemeente Den Haag en de ontwikkelcombinatie Ten Brinke Groep en Plegt-Vos Bouwgroep hebben gisteren hun handtekening gezet onder de intentieovereenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van circa 650 studenten- en starterswoningen op de locatie Vijverhof/Rode Kruis in Den Haag. De locatie Vijverhof is gelegen nabij het treinstation Holland Spoor direct naast de Haagse Hogeschool. DUWO neemt de exploitatie van een groot deel van het plan (fase 1) voor haar rekening.  

Op basis van het gezamenlijk succes met het plan Campus Plaza (Wageningen Universiteit), waar de partijen binnenkort starten met de bouw van circa 2.300 m² commerciële voorzieningen en 440 studentenwoningen voor DUWO, heeft de ontwikkelcombinatie Ten Brinke Groep en Plegt-Vos in Den Haag opnieuw de handen ineen geslagen.

Eerste fase verhuurd aan DUWO
De overeenkomst die tijdens de PROVADA is ondertekend, betreft de eerste fase van het plan Vijverhof: drie woongebouwen, bestaande uit circa 15.000 m² BVO en circa 400 studentenwoningen. De overige twee woongebouwen, bestaande uit circa 6.500 m² en circa 3.500 m² BVO, worden op korte termijn in ontwikkeling genomen door dezelfde combinatie.



Reacties


Laatste nieuws