'Rabo boekt megaverlies op deal Boekhoorn'

De kogel is door de kerk, de steenrijke ondernemer Marcel Boekhoorn heeft zijn vastgoedportefeuille – onder andere via Chalet Group – verkocht aan een niet met name genoemde Amerikaanse partij. Dat is bevestigd door bronnen dichtbij Boekhoorn. De prijs waarvoor het vastgoed – merendeels kantoren – is verkocht is laag te noemen in vergelijking met andere recente kantorendeals.

EXTRA UPDATE 11/12: VJ heeft contact gelegd met de vermoedelijke koper Kildare European Partners, een private equity firm met kantoren in Ierland, UK en de VS. Rabobank, die de financiering aan Boekhoorn verschafte, wil niet reageren op gebeurtenissen rond individuele klanten. Nu met extra analyse over de verhouding van de verliezen tussen Rabo/FGH Bank en Boekhoorn op deze opvallende transactie. 

Lees ook:

Neemt Boekhoorn alweer afscheid van de stenen?

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws