EXCLUSIEF: Race om outletcenter in Zevenaar nog lang niet gelopen

Er is een kleine kans dat de outletplannen van Stable International en het consortium 'Toekomst Zevenaar' (Van Wijnen, Solidiam en Gieling Consultancy) zullen worden samengevoegd tot één groot plan waarbij het bestaande stadshart van Zevenaar wordt gemengd met een designer outlet centrum in combinatie met landgoed en cultuur. Stable erkent dat er gesprekken tot samenwerking lopen maar houdt vooralsnog vast aan zijn eigen plan.

Dat blijkt uit een bijeenkomst met Van Wijnen, Solidiam en Gieling Consultancy in Ede. Vastgoedjournaal kreeg exclusief een uitgebreide update over de stand van zaken. Met nagekomen reactie van Stable International plus vergelijking van de plannen en een haalbaarheidsanalyse. En: YouTube filmpje met een animatie van het plan.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws