Bedrijfsmakelaar De Boorder maakt doorstart

De boedel van de twee weken geleden failliet gegane bedrijfsmakelaar De Boorder Bedrijfshuisvesting uit Utrecht is overgenomen door een nog onbekend gebleven koper. Die zal met De Boorder een doorstart maken. Dat meldt Brecheisen Makelaars die ook mee had geboden.

Marcel Arendsen, algemeen directeur van Brecheisen Bedrijfsmakelaars: “Nadat de curator intensieve biedingsronden had georganiseerd op De Boorder bedrijfshuisvesting BV, zijn er uiteindelijk 2 bieders overbleven. Een daarvan waren wij. Tot op het laatste moment waren we in de race geweest om het bedrijf door te starten. Wij hadden graag samen Marco van Diggelen (voormalig mede eigenaar van De Boorder) een doorstart gemaakt met De Boorder. De hadden we graag als aparte werkmaatschappij onder Brecheisen willen hebben.  Een derde partij welke niet bekend wenst te worden in dit stadium, is koper! Mijn gevoel zegt dat het iemand is die heel veel voor over heeft om de naam van De Boorder in stand te houden.”

Teruggekocht

Geruchten gaan dat mogelijk Jan de Boorder zelf is die het gelijknamige bedrijf heeft teruggekocht. Jan de Boorder verkocht zijn makelaardij ruim een jaar geleden en was er niet meer bij betrokken.  VJ heeft nog geen reactie gekregen van curator Karin van Peppel van Sturkenboom Advicaten uit Nieuwegein.

Brecheisen Bedrijfsmakelaars is een landelijke speler met een duidelijke lokale kleur met 4 kantoren in de provincie Utrecht. Recent is Brecheisen Bedrijfsmakelaars door Vastgoedjouurnaal uitgeroepen tot een na beste vastgoedadviseur van Nederland. “Terwijl veel makelaarskantoren inkrimpen is Brecheisen Bedrijfsmakelaars recent al van 2 naar 6 ervaren bedrijfsmakelaars gegroeid, en heeft het, ondanks het niet kunnen overnemen van De Boorder, wel onder andere Marco van Diggelen in dienst genomen. Deze uitbreiding is nodig om de groeiende opdrachtportefeuille nog verder uit te bouwen”, aldus Arendsen. 

VOLG DE VERDERE ONTWIKKELINGEN VIA DIT NIEUWS OP ONZE APP. 24-7 AL HET VASTGOEDNIEUWS MODERN OP UW MOBIEL OF TABLET:

       

 



Reacties


Laatste nieuws