Herstructurering markt vastgoed-cv’s in volle gang

De markt van vastgoed-cv’s, -maatschappen, -obligaties en andere niet-beursgenoteerde vastgoedbeleggingen verkeert nog altijd in zwaar weer. Tientallen kantorenfondsen met een inleg van circa €1 miljard blijven noodgedwongen doorlopen omdat er geen kopers voor het vastgoed te vinden zijn.

Vastgoedjournaal publiceert vandaag het eerste deel van een groot onderzoek naar de Top 30 aanbieders van vastgoed-cv's. Samen hebben zij een kleine 600 fondsen in beheer. Het onderzoek is in samenwerking met De Volkskrant opgezet. De komende twee weken volgen interviews met enkele opvallend actieve fondsbeheerders. Ook zullen de resultaten van deelonderzoeken worden gepubliceerd. Zo weten verschillende aanbieders toch nog nieuwe fondsen te plaatsen bij beleggers. Vooral supermarkten als belegging doen het goed.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws