Hanzevast breidt personele bezetting uit

De afgelopen maanden heeft Hanzevast haar team versterkt met enkele nieuwe medewerkers. Deze uitbreiding komt ten goede aan de werkmaatschappijen Hanzevast real estate en Hanzevast

shipping.

Per 11 februari 2013 heeft Frank Lieverdink de gelederen van Hanzevast real estate versterkt in de functie van Servicemanager. Na zijn studie HTS Bouwkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen deed hij veel ervaring op als werkvoorbereider, bouwkundige en projectleider bij diverse organisaties. De heer Lieverdinks voornaamste taak bij Hanzevast is het technisch beheer van vastgoed. Hij is aanspreekpunt voor huurders met betrekking tot technische zaken en biedt technische ondersteuning tijdens salestrajecten, de herontwikkeling van panden en bij nieuwbouwprojecten. Hiermee anticipeert Hanzevast alvast op de aantrekkende ontwikkelmarkt de komende jaren.

Met ingang van 12 februari 2013 is de heer Jacko de With in dienst getreden bij Hanzevast als Senior Controller. Hij is in deze functie financieel verantwoordelijk voor de divisie shipping. De heer De With heeft HEAO Bedrijfseconomie gestudeerd in Leeuwarden en tijdens zijn loopbaan zijn Masters of Business Administration behaald. Hij heeft in zijn achterliggende carrière ruime ervaring opgedaan in diverse financiële managementfuncties als Treasurer, Finance Manager en Groepscontroller, onder andere bij de organisaties BHP Billiton, Tulip Computers en Nacap. De oplevering van de nieuwbouw handysizebulkers maakt uitbreiding van het team noodzakelijk. Per juni wordt het MS Hanze Göteborg opgeleverd, gevolgd door het MS Hanze Gdansk. Daarmee zijn vijf van de in totaal zes bestelde handysizebulkers door de Daoda-shipyard te Shanghai aan Hanzevast shipping opgeleverd. Met de bouw van het MS Hanze Genua is inmiddels gestart.

Op 1 april 2013 is Marjol Schmid in dienst getreden bij Hanzevast in de functie van medewerker Communicatie. Zij is verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie van Hanzevast. Omdat de huidige economische situatie vraagt om transparante en volledige informatie, zal snellere en uitgebreidere informatieverstrekking naar de circa 800 huurders en 10.000 beleggers voor haar een belangrijk aandachtsgebied zijn. Mevrouw Schmid heeft Nederlandse Taal- en Letterkunde
gestudeerd in Leiden, tijdens haar carrière aangevuld met NIMA-A en NIMA-B. Voor haar indiensttreding bij Hanzevast heeft zij marketing- en communicatiefuncties bekleed bij onder meer Exact Software, NoRRoD Computers en Univé Verzekeringen.



Reacties


Laatste nieuws