UPDATE: BTW bedreigt liquiditeit bouwers en projectontwikkelaars

Door de crisis ziet menig projectontwikkelaar zich genoodzaakt onverkochte woningen tijdelijk te verhuren. De fiscus komt  echter meteen om de hoek kijken. Immers door de aanwending van de betreffende woningen voor de verhuur treedt voor de omzetbelasting de zogenaamde “integratieheffing” op. Dat kan vervelend uitpakken. Dat meldt Patrick Franssen van Maastricht Van Brussel, fiscaal juristen. 

UPDATE: Op 24 april 2013 heeft het ontwikkelaarsplatform NEPROM in overleg en samenwerking met Maastricht Van Brussel, fiscaal juristen, de problematiek rechtstreeks aan de orde gesteld bij Ministerie van Financiën en verzocht aan Financiën om een vergelijkbare Resolutie als in de jaren ’80 af te geven. Lees verder voor de actuele details.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws