Webinar over 'de Verbinding tussen Pensioen en Wonen'

Aankomende donderdag 11 april start om 13.00 uur de nieuwste livestream webinar van VastgoedLAB. Deze keer over ´De Verbinding tussen Pensioen en Wonen´. 

De eigen woning als oudedagsvoorziening. Lange tijd, was het kopen van een eigen huis een aanvullende manier om te sparen voor de oude dag. Maar nu lijkt alles anders. Huizenprijzen dalen al drie jaren op rij en onze pensioenen lijken minder zeker dan ooit. Hardop wordt er nu nagedacht over hoe pensioengelden kunnen worden ingezet binnen onze hypotheekmarkt, en steeds vaker kijken pensioenbeleggers naar de huurcontracten van corporaties. Zo raken pensioen- en woningmarktdiscussies verder verweven, en ontstaan er nieuwe vragen zoals: hoe kunnen onze pensioen- en woningmarkt elkaar versterken? Moeten wij straks wonen in ons pensioen? Welke slimme verbindingen tussen beide markten zijn nu echt wenselijk?

Hierover gaat Dirk Brounen (TiasNimbas) in gesprek met Lans Bovenberg (Universiteit van Tilburg / Netspar) en Jimmy Kools (Fakton).

Dit livestream webinar start op donderdag 11 april om 13.00 en biedt deelnemers gedurende de volle 30 minuten de kans om vragen te stellen en actief deel te nemen vanachter de eigen pc.
Deelname is geheel gratis en werkt eenvoudig door op 11 april om 13.00 op het webinar-icoon te klikken. U kunt ons ook alvast een email sturen via vastgoedlab@tiasnimbas.edu, dan sturen wij u 15 minuten voor aanvang de weblink ter herinnering.

Schikt donderdag 11 april u niet? U kunt dit webinar nadien op elk gewenst moment op uw gemak terugkijken via onze website www.vastgoedlab.nl



Reacties


Laatste nieuws