EXCLUSIEF interview met CEO Bas van Holten van Merin: We zijn geen prijsstunters maar prijsvechters

Na de tumultueuze overname van de Uni-Invest kantoren/bedrijfsruimteportefeuille door de Britse partijen TPG en Patron maakt deze belegger een nieuwe start in Nederland. Met een nieuwe naam en nieuwe CEO. Vastgoedjournaal sprak uiteraard het eerst met de directie van Merin over de rol van bedrijfsmakelaars, incentives, nieuwe diensten aan eindgebruikers, transformaties van lege kantoren en over hun lage huurprijzen waar ze de markt mee willen veroveren. Lees verder >>>

De abonnees van Vastgoedjournaal kunnen vandaag kennis maken met het nieuwe Merin, lezen waar zij voor staan en wat ze de markt te bieden hebben. Het interview waar de markt op zat te wachten, log nu in en doe er uw voordeel mee. Nog geen abonnee? Meld u dan HIER aan. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws