Wallisch benoemd tot Director Corporate Communicatie & PR bij Jones Lang LaSalle

Ingrid Wallisch (47) is per 1 juli 2012 benoemd tot Director Corporate Communicatie & PR bij Jones Lang LaSalle. Zij vervulde deze functie op interim basis sinds oktober 2011. Ook daarvoor was Wallisch nauw betrokken bij Jones Lang LaSalle. Ze werkt al sinds 1999, het jaar dat Jones Lang Wootton fuseerde met LaSalle Partners, als extern PR-adviseur voor de vastgoedadviseur.

Vanuit haar expertise geeft zij strategisch advies op het gebied van in- en externe communicatie en PR aan de directie en aan de specialisten van Jones Lang LaSalle op het gebied van strategisch advies, research & consultancy, vastgoedbeleggingen, duurzaamheid, de kantoren-, woningen-, logistieke en retailmarkt en specialisten op het gebied van corporate solutions en tenant representation.

“De vastgoedsector is zeer veelzijdig en complex, er voltrekken zich grote veranderingen in de markt waardoor corporate communicatie, marketing en PR juist nu zo interessant zijn in onze sector. Samen met het sterke Research-team van Jones Lang LaSalle hebben we een gedegen fundament voor het verder versterken van een onderscheidend imago. Maximale effectiviteit van al onze inspanningen is meer dan ooit noodzakelijk. Zeker in een wereld waarbinnen door onder meer social media de reputaties van organisaties sneller dan ooit gemaakt maar ook beschadigd kunnen worden. Door de overstap te maken van extern adviseur naar een rol in de organisatie ben ik beter dan voorheen in staat de belangen van Jones Lang LaSalle richting verschillende stakeholders en de media optimaal te vertegenwoordigen”, aldus Wallisch. 

Reacties