‘Hoe kunnen we sneller meer en betere woningen realiseren?’

Het is alle hens aan dek op de Nederlandse koop- en huurwoningmarkt. De vraag is het grootst in de Randstad maar ook aan de randen van Nederland is behoefte aan woningvernieuwing.

Grote getallen beheersen nu het beeld. Zo is volgens Maxime Verhagen van Bouwend Nederland in 2040 zo’n 1 miljoen woningen méér nodig. Mede vanwege de stijging van het aantal huishoudens. Dat is nog los van de renovatie en verduurzaming van de bestaande voorraad. Daarvan moet jaarlijks zo’n 60.000 woningen in Nederland worden verduurzaamd, jaar in, jaar uit. Duidelijk is dat de Nederlandse bouw- en ontwikkelwereld voor een ongekende krachtsopgave staat.

Om een overzicht te krijgen van alle trends en bewegingen in de Nederlandse woningmarkt organiseert Vastgoedjournaal op 19 september in Amsterdam de Dag van het Wonen met een interessante line-up van sprekers. Die zullen hun visie uit de doeken doen waar u als belegger, ontwikkelaar, corporatie of makelaar uw voordeel mee kunt doen.

U kunt hier het hele programma van de Dag van het Wonen bekijken en besluiten om uzelf aan te melden voor deze inspirerende dag. 



Reacties


Laatste nieuws